Beton csiszolás

A betoncsiszolás egy régóta ismert technológia, amely most reneszánszát éli szinezési és javítási technológiáknak köszönhetően.  Korszerű betoncsiszoló gépeinkkel és szerszámokkal jóval gyorsabban lehet haladni mint 30-50 évvel ezelőtt.

A betoncsiszolás technológiája lehetővé teszi, hogy régi, elkopott, porló felületű vagy megrongálódott beton padlófelületeinket felújítsuk, optikailag is funkcionálisan is újra használhatóvá, jól takaríthatóvá, balesetmentessé tegyük.

Betoncsiszolás alkalmazása nem csak látszó betonok esetében elterjedt, hiszen a műkőkészitők is, sőt a különböző ragasztók, festékek, vastagbevonatok, szintkülönbségek eltávolitásánál és műgyantázás előtt tapadófelület készítésére is ezt a technológiát alkalmazzuk. Felhasználási köre tehát rendkívvül széles.

Látszóbeton készítése esetén a következő technológiát alkalmazzuk.

 1. alapfelület durva síkbacsiszolása
 2. felületjavítás nagy kitörések esetén
 3. simító csiszolások 100 grit ig
 4. felületjavítás
 5. simító csiszolás
 6. groutingolás
 7. csiszolás 1 fázis
 8. betonkeményités
 9. csiszolás 3 különböző szerszámmal 3 fázis
 10. polirozás 1 vagy 2 fázis
 11. impregnálás – polirozás

Természetesen ennek a technológiai sorrendnek több változatát is lehet alkalmazni, hiszen minden alapfelület más és más.  Szinezés esetén még plusz fázis és szinvédő is felkerül a betonra.

 

Kérje ajánlatunkat – szaktanácsunkat felújitandó padlójával kapcsolatban.  Műgyanta padlóval kapcsolatos oldalunkat itt olvashatja :   Műgyanta padló készités