Porló beton felújitás

Az ipari padlók, vagy bármely más beton aljzatok készitése során, amennyiben elmarad a párazáró alkalmazása, 99% ban számítani kell a betonfelület későbbi porzására, finom kopására. Ez a jelenség a beton minőségének, keménységének értékével arányos. tehát egy C12 betonnál sokkal nagyobb méretekben fog jelentkezni mint egy c20 minőségnél.

A jelenség során azt vesszük észre, hogy a helyiség padlója állandóan poros, a levegőben is sok porszem száll, majd a felület láthatóan is néhol megkopik, meggyengül. A takaritsok, felseprések alkalmával nem várt mennyiségű port szed össze a seprű a felületről.

Amennyiben nem törődik évekig a jelenséggel, úgy valószínüleg nem lehet elkerülni a költséges mélycsiszolás, és betonfesték, vagy műgyantázás költségeit.

Azonban nem kell megijedni, mert ha a kezdeti stádiumban hozzánk fordul, mi egy már bevált garantáltan működő megoldást tudunk kinálni, a lithium silikát és felület állapotához igazított betoncsiszolás kombinációjával.

A technológia lényege, hogy a betonra felvitt lithium silikat oldat a felületbe szívódva kitölti a betonban lévő pórusokat kötéseket alkotva és növelve a szerkezet szilárdságát és felületi tömörségét – kopásállóságát.

betontömörítő

Sending
User Review
4.88 (8 votes)