• Ipari porszívó 3 motoros 1
  • Ipari porszívó 3 motoros 2
  • Ipari porszívó 3 motoros 3
  • Ipari porszívó 3 motoros 4

Ipari porszívó 3 motoros


954000 Ft Ft

Professzionálisan kialakított kétfázisú, 230V ról üzemelő hárommotoros ipari porszívó, finom por elszívására.! A porszívó nagyméretű szűrővel és kézi szűrőrázóval rendelkezik, Üzemelése iztonságos, a hibalehetőségek minimalizáltak, ezért karbantartása minimális költségigényű. Szemétgyüjtő konténerét könnyen lehet üríteni, guruló kerekeken mozgatva.

légyszállítás kiemelkedően magas , : 730l / óra !  Szűrőfelülete 20000 cm2 es csillagszűrő.

Elfogyott

Cikkszám: dp3w Kategória: Címkék: ,

Az olaszországi DU-PUY   1964 óta gyárt professzionális porszívókat az ipari, mezőgazdasági és szolgáltatóipar szektor számára ! Termékkörében megtalálható a teljes termékpaletta az egyfázisú porszívóktól a háromfázisú siló méretű tisztitóberendezésekig. A termékek tervezésénél komoly szempontként veszik figyelembe a minőség és hatékonyság mellett  könnyű szállíthatóságot és karbantartást. Technológiai fejlesztések során új modellek kerültek az utóbbi években a palettára melyek már automatikus szűrőrázót és nagyméretű, több opciós szűrófelületet tartalmaznak, és folyamatos 24 órás működésüek. Atex porszívóik a 22-21-20 szűrő kategoriában németországban lettek minősítve. Termékeik Világ számos országába szállítják, többek között Francia, Német, Lengyel, Török, Oroszországi partnerekkel, illetve Szingapúr, Mexiko, Dél Amerika, és más ország, és világrászek beszállitói.

Du-Puy vállalat elsődleges szempontja a vásárlói megelégedettség elérése.

A megrendelt porszívókat 3 héten belül tudjuk jelenleg leszállítani.  Amennyiben a vevő szeretné a szállitást intézni, a szállitási díjat elengedjük az árból.

 

 

 

 

 

Tömeg 80 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ipari porszívó 3 motoros”